Om bloggen og bloggeren

Velkommen til Garnituren, jeg er glad for, at du har fundet vej!

Mit navn er Marie, og bloggen her er mit kreative afløb – stedet hvor jeg deler alle mine påfund og kreationer. Mit hjerte banker primært for hækling, men jeg afveksler fra tid til anden med strik, tegning, knapbetrækning og madlavning, så det bliver der også plads til her. Ud over denne blog har jeg en anden, Metamorphina, hvor jeg nedfælder mine drømme, og når det skal være rigtig vildt, arbejder jeg på at skrive en bog.

Kommentér endelig på indlæggene – jeg sætter altid pris på idéer, inspiration og reflektioner! Jeg kan også kontaktes via email: garnituren@outlook.com.

Endnu en gang tak for besøget – jeg håber vi ses igen 🙂

/Marie

Reklamer

2 replies »

 1. Kære Marie

  Jeg hedder Gosia og jeg har en polsk/engelsk blog om at hækle. Jeg elsker din badass baby cardigan og jeg vil gerne skrive om den på min blog. Må jeg få lov til at oversætte opskriften til polsk og engelsk? Jeg vil selvfølgelig tilføje et link til din side.

  Mvh
  Gosia

  Like

  • Hej Gosia

   Beklager den lange ventetid på svaret! Jeg er rigtig glad for, at du kan lide blusen 😀 Jeg går lidt og brygger på at udvide ‘sortimentet’ med engelske opskrifter, så jeg er bange for, at jeg må holde dig hen med mit endelige svar lidt endnu. Hvis jeg ender med at beslutte, at jeg holder mig til dansk, vender jeg tilbage til dig 🙂

   Kh Marie

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s