It’s a girl!

Man skal holde, hvad man lover. Alle ved det. Også jeg. Men nogle gange kommer livet i vejen for de forpligtelser, man har sat sit gode navn på. I mine seneste indlæg afslørede jeg, at jeg barsler med idéen om en webshop med opskrifter. Og det gør jeg stadig, men som billedet nedenfor afslører, barsler jeg også med noget andet. Det vidste jeg bare ikke, da jeg lagde planer om butikken.

img_1376

Det er jo ikke sådan, at det ene nødvendigvis udelukker det andet, men jeg har simpelthen været så træt de sidste godt fire måneder, at jeg er klar til at falde om, når jeg er færdig med arbejde, aftensmad, oprydning og putning af MiniMinken. Forhåbentlig bliver det snart bedre. I min første graviditet var jeg også enormt træt i hele første halvdel, men det gik over lige omkring der, hvor jeg er nu, så jeg krydser fingre for snarlig bedring.

Planerne om webshoppen er derfor sat på hold for nu, men forberedelserne er stadig i fuld sving, og jeg har en ny model klar, som jeg gerne vil vise jer. Den hedder Ava, opkaldt efter min dejlige niece, som fyldte et år forleden. Samtidig er den også perfekt til at illustrere mit humør i dag – det er nemlig mega lyserødt.

I forgårs blev MikroMinken (som vi har døbt den herhjemme) scannet, og billederne viste en sund og velskabt lillesøster, som MiniMinken får glæde af fra starten af april. Han har slet ikke forstået det endnu, og det kan man vel heller næppe forvente af en fyr, der lige er fyldt 2 år, men jeg er sikker på, at de to kommer til at have enorm glæde af hinanden – MiniMinken er ihvertfald frygtelig optaget af alle de andre babyer i familien. Han har inden for det seneste år fået tre kusiner, og er stadig den eneste dreng i flokken, men han lader til at være fint tilfreds med sit harem indtil videre. Han taler uafbrudt om Ava, som er den ældste af kusinerne, men de to andre er stadig så nye, at de går under fællesbetegnelsen ‘BIBI’, som han frydefuldt udbryder, hver gang han ser en baby.

DSC_1208

Og nu tilbage til kjolen, som er hæklet i en kombination af baby merino og mohair, designet til at ende lige under bleen. For nuværende har jeg kun lavet opskriften i str 1 år, men jeg planlægger at udvide med i hvert fald 2 og 3-4 år, inden den kommer på den annoncerede butiks virtuelle hylder.

DSC_1205

DSC_1206

1 reply »

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s