Astrid 2.0

For efterhånden lang tid siden delte jeg opskriften på Astridtrøjen her på bloggen. Det var hele tiden min plan at udvide med flere størrelser, men det blev aldrig rigtig til noget. Jeg havde aldrig rigtig lyst til at samle den op igen og arbejde på den. Før nu.

Jeg besluttede mig for at skifte garn og rette nogle småting til fra den gamle opskrift, og jeg er simpelthen så tilfreds med resultatet, der er blevet en glat og blød bluse i str 2 år.

Astrid

Til denne nye udgave af Astrid har jeg brugt Drops Baby Merino (det er og bliver altså mit yndlingsgarn), venligt sponsoreret af Hobbygarn.dk.

Trøjen er lige nu ved at blive testhæklet, og når opskriften er godkendt, har jeg den også klar i flere størrelser. Den kommer dog ikke på bloggen. Og hvorfor nu ikke det? Fordi jeg har planer. Denne trøje og (til at starte med) et par andre opskrifter bliver startskuddet på et nyt projekt – en webshop, som jeg håber at kunne åbne inden for et par måneder. Men meget mere om det til den tid. Den ‘gamle’ opskrift på Astridtrøjen, som findes i str 80 vil fortsat være tilgængelig her på bloggen.

 

Reklamer

2 replies »

  • Hej Anette
   Jeg mangler at få testet en af de andre størrelser, før opskriften er helt klar. Når jeg når dertil, bliver alle størrelserne tilgængelige på min webshop (som ikke er åben endnu, men snart bliver det). Hvis du sender en e-mail til contact@mamamink.com, kan jeg sende dig et link til opskriften, når den er klar 🙂
   Vh Marie

   Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s